Облаштування дитячого дозвільного простору на м-ні Північний Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
71
Соціальний захист

Подвір’я поблизу будинків № 7, 9, 3, 5 та 11 що по вул. В. Дивізії завжди переповнене. Дітвора з багатьох прилеглих будинків гуртується саме тут, адже це велика територія для спільного дозвілля. Наявні споруди не можуть необхідною мірою забезпечити потреби дітей в самореалізації . ГО ЗДЖ Берегиня розробили проект, де передбачено можливість для розвитку кожної особистості.

Автор проєкту
Бюджет
496 800 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Волинської Дивізії, 7, Рівне

Опис

Опис проекту

Подвір’я поблизу будинків № 7, 9, 3, 5 та 11 що по вул. Волинської Дивізії завжди переповнене. Дітвора з багатьох прилеглих будинків гуртується саме тут, адже це велика територія для спільного дозвілля. Нажаль, наявні споруди на майданчику не можуть реалізувати необхідною мірою потреби дітей в самореалізації . Члени ГО ЗДЖ Берегиня розробили проект, де передбачено можливість для розвитку кожної особистості в різноманітних напрямках. В рамках проекту заплановано простори для гармонійного художнього, фізичного, духовного та соціально-свідомого розвитку підростаючого покоління. Крім того в проект включені елементи, які дозволять влаштовувати дозвілля діткам з ОФМ та населенню старшої вікової категорії.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

В рамках реалізації проекту заплановано охоплення всіх вікових груп населення.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Основним очікуваним результатом є якісне перетворення існуючого дитячого майданчика, радянського періоду, з вузькою цільовою аудиторією, на широкий всебічно розвиваючий простір без вікових обмежень.

Фотографії