Будівництво волейбольно-баскетбольної площадки та облаштування спортмайданчика по вул.Фабричній 5А Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
68
Спорт

Проект передбачає на прибудинковій території по вул. Фабрична, 5А реконструкцію старої волейбольної площадки у волейбольно-баскетбольну для командних видів спорту та облаштування спортивно майданчика із встановленням огорожі.

Автор проєкту
Бюджет
1 403 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Фабрична, 5А, Рівне

Опис

Опис проекту

Для активізації спортивного життя молоді, школярів середнього та старшого віку їх батьків, спортсменів-любителів та всієї громади міста Рівного, а також популяризації здорового дозвілля населення вкрай необхідно створювати сучасні умови для занять спортом.
Територія мікрорайону (р-н вул. Фабрична, Льонокомбінатівська, Генерала Безручка) не мають жодного загальнодоступного сучасного спортивного майданчика для командних видів спорту, які б заохочували школярів, молодь міста до активного та здорового способу життя.
На території прибудинкової території будинку №5А по вул. Фабричній є старий спортивний майданчик з грунтовою волейбольною площадкою, який час від часу школярі, молодь та прихильники активного спортивного способу життя прилеглих вулиць використовує для гри у волейбол. Проте спортивне обладнання є дуже застарілим, а волейбольна площадка має звичайне грунтове покриття з нерівностями та ямами. Також на території спортивного майданчика є спортивні перекладини для підтягуванні та забетонована площадка, яку школярі та молодь використовує для гри у бадмінтон.
Оскільки волейбол та баскетбол є найбільш поширеним видом спорту серед дітей шкільного віку та молодого покоління, та з часом набирає все більше та більше прихильників, потрібно створювати сучасні умови для розвитку спорту і в Рівному.
ПРОЕКТОМ ПРОПОНУЄТЬСЯ зробити реконструкцію старої волейбольної площадки в нову сучасну волейбольно-баскетбольну.
По периметру територія всього спортивного майданчика буде огороджена сіткою (висотою 3 м), а спортивну площадку передбачено повністю покрити спортивним прогумованим покриттям (420 кв.м., розмір площадки 28мх15м) та встановити нові конструкції волейбольних стійок, волейбольної суддівської вишки, баскетбольних щитів з кошиками та лавочок для запасних спортсменів і глядачів.
ПЕРЕВАГОЮ даного проекту є те, що спортивна площадка відповідатиме всім стандартам і це дозволить в майбутньому організовувати турніри чи змагання серед команд. Майданчик буде загальнодоступним для всіх жителів Рівного
Одним із пріоритетних напрямків розвитку міста є комфортне проживання мешканців в місті, де створені умови не лише дшля праці, а й для проведення дозвілля їх родин. Тому сучасні спортивні майданчики стануть платформою для підвищення рівня задоволеності життям в Рівному, розвитку спорту та формування нових потужних спортивних команд.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Реалізація проекту створить сучасні умови для проведення спортивного дозвілля громади Рівного та проведення змагань серед спортсменів-любителів.
В першу чергу це:
- учні, молодь, студенти, які навчаються або проживають у мікрорайоні,
- прихильники активного спортивного способу життя,
- будь-хто з мешканців міста Рівного будь-якого віку

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

В результаті реалізації проекту вся громада міста отримає:
- сучасний багатофункціональний спортивний майданчик з волейбольно-баскетбольною площадкою для командних видів спорту
- активізацію спортивного та здорового способу життя мешканців (утворення аматорських команд, згуртування школярів та молоді)
- здорове населення міста
- підвищено рівень задоволеності життя в місті

Фотографії