Центр молодіжних інновацій Відхилений

Доданий
29.05.2018
Номер
66
Освіта

Створення Центру молодіжних інновацій на базі комунального закладу "Станція юних натуралістів" Рівненської обласної ради зумовлено пошуком нових форм та впровадженням новітніх освітніх технологій щодо залучення дітей та учнівської молоді до екологічної освіти.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Вячеслава Чорновола, 79Б, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета створення Центру молодіжних інновацій – здійснення науково-просвітницької діяльності, впровадження інноваційних та інтеграційних технологій в процесі розвитку дитини як особистості, підтримка талановитої учнівської молоді, допомога у особистісній самореалізації і професійному самовизначення.
Проект спрямований на учнів середнього та старшого шкільного віку, що цікавляться природничими науками, розробляють проекти з навчального дослідництва та приймають активну участь в еколого-просвітницькій діяльності.
Головні особливості проекту:
Реалізація проекту сприятиме залученню учнівської молоді до вирішення актуальних екологічних проблем рідного краю, приверне до них увагу громадськості та влади, сприятиме формуванню у молоді активної життєвої позиції, ціннісних ставлень до природи, праці та держави.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Користуватися результатами проекту зможуть учні середнього та старшого шкільного віку, що цікавляться природничими науками.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Проект знаходиться на початковому етапі реалізації, так як відсутнє комп’ютерне обладнання для організації роботи з учнями відповідно до поставленої мети та завдань діяльності Центру молодіжних інновацій. На даний час в рамках проекту налагоджена тісна співпраця з науковими співробітниками Рівненського природного заповідника, викладачами кафедри неорганічних речовин та загальної хімічної технології хіміко-технологічного факультету Київського політехнічного інституту.