Фестиваль розвитку особистості «Відкрите небо» Відхилений

Доданий
29.05.2018
Номер
52
Культура

Фестиваль розвитку особистості «Відкрите небо 2019» – це фестиваль комплексної презентації та взаємодії організацій та колективів, які займаються розвитком творчого потенціалу дітей та дорослих на одній локації в один час. Свято з користю для дітей та дорослих. Можливість обрати заняття до душі. Шанс дозволити собі повірити у власні сили і почати робити те, що любиш.

Автор проєкту
Бюджет
249 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Рівне

Опис

Опис проекту

Основною метою Фестивалю «Відкрите небо» є
• об’єднати одночасно на одній локації представників різних галузей, які сприяють розвитку талантів та всебічному розвитку особистості;
• познайомити рівнян з діяльністю гуртків, секцій, клубів для дітей та дорослих;
• відкрити нові імена, дати поштовх для подальшої реалізації їх творчих задумів;
• надати можливість творчим і активним дітям та молодим спеціалістам продемонструвати свої таланти та отримати визнання;
• створити майданчик для якісної взаємодії фахівців різних сфер.

Співавтор проекту - Король Віктор Іванович

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Фестиваль «Відкрите небо» орієнтований на усіх мешканців Рівного та околиць, які прагнуть постійного вдосконалення. Він об’єднає, з одного боку, фахівців різних галузей, таких як: музика, танці, співи, театр і література, фотомистецтво, декоративно-прикладне мистецтво тощо, з іншого боку – рівнян та гостей міста, як дітей, так і дорослих, які прагнуть розвивати творчий потенціал у рідному місті Рівному.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Ні для кого не секрет, що наше рідне місто Рівне багате талановитими особистостями, яким пощастило знайти свою справу. Під час заходу вони з радістю поділяться своїм досвідом, вміннями та навичками, покажуть приклад, допоможуть знайти заняття до душі, повірити у власні сили і реалізувати свій талант. Як наслідок людей, які займаються улюбленою справою стане більше.
Комплексний формат проведення Фестивалю сприяє взаємодії фахівців різних напрямків та рівнів, створення нових цікавих продуктів у місті та презентації міста за його межами.