Створення рекреаційної зони для проведення тренувань і змагань з туристичного орієнтування Брав участь

Доданий
29.05.2018
Номер
49
Спорт

Облаштування майданчика (10м х 20м) для проведення змагань з туристичного орієнтування "Лабиринт", проведення польових робіт по створенню спортивної карти місцевості та закупівля спеціального обладнання для проведення тренувань і міських, шкільних та інших змагань з туристичного орієнтування.

Автор проєкту
Ольга
Ольга Криж
Бюджет
243 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Соборна, Рівне

Опис

Опис проекту

Основна мета проекту - це залучення широких верст населення міста до занять фізкультурою і спортом та ведення здорового способу життя. Туристичне орієнтування якнайкраще підходить до досягнення поставленої мети. Змагання з туристичного орієнтування поєднують як фізичні навантаження, так і розумову діяльність. Змагання та тренування проводяться виключно на свіжому повітрі не наносячи шкоди навколишньому середовищу. Для сучасного обслуговування змагань та задоволення вимог учасників необхідно провадити електронну відмітку на КП (контрольних пунктах).

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Туристичне орієнтування - один з найдемократичніших видів спорту так як передбачає участь у змаганнях як дітей віком з 10 років, так і людей похилого віку, жінок і чоловіків. Правилами передбачено постановка дистанцій для різних вікових груп. Також в туристичному орієнтуванні існує окремий вид - Трейл-О, який передбачає участь у змаганнях людей з обмеженими можливостями.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

У разі реалізації проекту очікується використання майданчика, місцевості, карт, обладнання для проведення тренувань школярів (гуртків обласної станції юних туристів, які працюють в школах міста, гуртків та секцій туристичного орієнтування, які працюють при навчальних закладах та клубах міста), організації проведення змагань (як мінімум 4-х на рік - зимою, весною, літом та осінню).