Інклюзивний дитячий майданчик вул. Набережна Відхилений

Доданий
28.05.2018
Номер
48
Соціальний захист

Створення дитячого майданчику для дітей з обмеженими фізичними можливостями у парковій зоні по вул. Набережній. Особливі діти отримають можливість з користю проводити час на свіжому повітрі, буде можливість проводити інтерактивні ігри та інші розвиваючі вправи. Також такий майданчик дасть можливість більшого спілкування між здоровими дітками та особливими.

Автор проєкту
Петро
Петро Год
Бюджет
1 500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Набережна вулиця, Рівне

Опис

Опис проекту

Допомогти родинам, які виховують дітей з обмеженими фізичними можливостями, соціально адаптувати своїх діток, знайомити з навколишнім світом, особливі діти отримають можливість з користю проводити час на свіжому повітрі, буде можливість проводити інтерактивні ігри та інші розвиваючі вправи. Також, такий майданчик дасть можливість більшого спілкування між здоровими дітками та особливими.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Для дітей з обмеженими можливостями та їх родин. Крім того самі найменші дітки від 1 до 5 зможуть активно користуватись цим майданчиком.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Соціалізація , дозвілля дітей з обмеженими можливостями, поліпшення їх фізичного розвитку. Проект надасть можливість особливим діткам знаходити нових друзів.

Фотографії