Футбольне міні-поле ЗОШ №4 Брав участь

Доданий
25.05.2018
Номер
43
Спорт

Модернізація шкільного стадіону. Облаштування поля для міні-футболу зі штучним покриттям. Це міні-поле стане місцем гри у футбол, як для дітей так і для дорослих; місцем популяризації футбольного турніру «Кубок майбутніх чемпіонів», а також місцем проведення зональних футбольних ігор для школярів в рамках турніру «Старти надії». У вихідні дні міні-поле стане місцем проведення активного відпочинку.

Автор проєкту
Бюджет
1 498 884 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Жуковського, 30, Рівне

Опис

Опис проекту

Школа за місцем розташування є центром спального району з обмеженою інфраструктурою для проведення активного відпочинку. Пріоритетом ЗОШ №4 – «Школи сприяння здоров’ю» є формування компетентностей та цінностей зміцнення й збереження здоров’я дітей і молоді міста, формування досвіду здорового способу життя.
Альтернативою шкідливим звичкам, інструментом боротьби з комп’ютерною залежністю (іграми). Турбота дорослих про створення належних умов для занять спортом у кожному навчальному закладі. Спортивна база кожної школи має відповідати сучасним стандартам і бути комфортною та безпечною для спортивних ігор дітей і молоді.
Популярна гра футбол є альтернативою для активного дозвілля й відпочинку. Шкільний стадіон є місцем для спортивного відпочинку та базою для підготовки майбутніх футболістів, а тому міні футбольне поле має стати епіцентром спортивного життя дітей, підлітків, молоді в мікрорайоні школи спального району міста.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Футбольне міні-поле орієнтоване н дітей шкільного віку та молоді.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Популяризація улюбленого виду спорту футболу; формування здорового способу життя, організація активного відпочинку.

Фотографії