Облаштування майданчику для розміщення баків по сортуванню твердих побутових відходів (сміття) Відхилений

Доданий
25.05.2018
Номер
42
Інше

Облаштування майданчику для розміщення контейнерів по сортуванню сміття – створення умов для мешканців міста, зокрема співвласників ОСББ «Лагода» для роздільного сортування сміття. Змінити підхід та свідомість наших мешканців щодо утилізації твердих побутових відходів. Виробити поняття та звичку у людей, що сміття може бути вторинною сировиною.

Автор проєкту
Алла
Алла Добродій
Бюджет
19 500 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Лермонтова, 4А, Рівне

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є створення умов для мешканців нашого міста по сортуванню сміття, виробити звичку та поняття у людей сортувати тверді побутові відходи. Змінити свідомість людей, що сміття є вторинною сировиною, сортування твердих побутових відходів дозволить зберегти довкілля. Створити позитивний досвід та приклад для інших мешканців нашого міста по пропаганді роздільного збору сміття. Це дасть можливість реалізувати роздільний збір сміття по всьому місту і наше місто буде одним із перших в Україні, яке сортує сміття та використовує його як вторсировину.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Даний проект дає можливість долучатися до сортування сміття усім категоріям населення нашого міста, а також усім віковим групам. Це гарний приклад для дітей, вони з дитинства будуть мати звичку та поняття сортувати сміття згідно матеріалів, з яких воно вироблено. Підсвідомо не захочуть і не зможуть викидати сміття у один загальний бак. Для них це стане нормальним та необхідним – сортувати сміття.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Мешканці нашого міста навчаться та привчаться сортувати сміття, послужать гарним прикладом для інших, зокрема для підростаючого покоління. Використання сміття як вторинної сировини, збереження навколишнього середовища.