Реконструкція мереж освітлення в парку "Ювілейний" в м.Рівному Брав участь

Доданий
25.05.2018
Номер
41
Комунальне господарство

Проектом передбачено проведення реконструкції мереж зовнішнього освітлення в парку на Ювілейному (2-га черга), а саме: прокладення підземних кабелів, встановлення металевих опор, встановлення світильників, підключення до системи електропостачання, земельні та дорожні роботи, озеленення.

Автор проєкту
Олександр
Олександр Нестерук
Бюджет
1 300 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Князя Острозького, 1, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета проекту: забезпечення освітлення території парку на Ювілейному (2 етап), створення комфортних умов для прогулянок парком в темну пору доби, підвищення безпеки відвідувачів парку, зменшення рівня вандалізму (руйнування паркової інфраструктури).
Проблематика: За останні роки інтенсивно розвивається інфраструктура парку на Ювілейному: з’являються різні атракціони, спортивні та дитячі майданчики, відбувається озеленення та благоустрій парку, проте, в темну пору доби час від часу трапляються випадки вандалізму, а прогулюватись парком не зовсім комфортно та безпечно.
Запропоновані рішення: Проектом передбачено проведення реконструкції мереж зовнішнього освітлення в парку на Ювілейному (2-га черга), а саме: прокладення підземних кабелів, встановлення металевих опор, встановлення світильників, підключення до системи електропостачання, земельні та дорожні роботи, озеленення.
Реалізація цього проекту носить комплексний характер та сприятиме створення більш комфортних умов для відпочинку, підвищення безпеки рівнян та сприятиме збереженню паркової інфраструктури.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Всі рівняни та гості міста, насамперед мешканці мікрорайону Ювілейний

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Провести реконструкцію мереж зовнішнього освітлення в парку "Ювілейний" в м.Рівному (2 етап)