Заміна вікон другого поверху в приміщенні Палацу дітей та молоді Брав участь

Доданий
25.05.2018
Номер
38
Енергозбереження

Старі віконні рами другого поверху Палацу дітей та молоді мають проблеми з тепло збереженням, тому існує проблема обігріву приміщення для забезпечення комфорту дітей які займаються в Палаці.
Саме встановлення сучасник вікон дасть змогу створити відповідний комфорт для учнів Палацу.

Автор проєкту
Максим
Максим Кондратюк
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Князя Володимира, 10, Рівне

Опис

Опис проекту

ПДМ був і залишається до сьогодні найкращим не тільки регіону, а і всієї України. В Палаці здобувають позашкільну освіту близько 5000 дітей. Палац є незмінним місцем не тільки організації дозвілля в місті, але і центром, де діти та молодь мають унікальні можливості для реалізації власного творчого потенціалу, саморозвитку та вдосконалення. Рівненський ПДМ має високий рейтинг щодо організації та проведення всеукраїнських та міжнародних заходів.
Будівля Рівненського міського палацу дітей та молоді на вул. Кн.Володимира 10 була побудована у 1985 році. Другий поверх якого має велику площу скляних конструкції (150м2), а це кабінети: 207, 210 та Зала масових заходів, що відіграють велику роль у житті палацу адже:
- Зала масових заходів приймає у собі величезну кількість дітей та дорослих під час проведення концертно-конкурсної діяльності, освітнього процесу, дозвіллєвої діяльності та шоу програм.
- Кабінет 207 (Спеціалізований Етнокультурний центр) займається науково-пошуковою діяльністю щодо виявлення, збереження та популяризації етнокультурної спадщини Рівненщини та Волині, що передаються молодому поколінню.
- Кабінет 210 (Центр розвитку дитини «Бебі академія») надає дошкільну освіту дітям 4-6 років, розвиває їх творчі здібності та готує їх до обрання профільних структур ПДМ для подальшого навчання.
З інженерної точки зору тепло збереження даних приміщень будівлі є вкрай недостатнім: бетонна підлога та стіни, старі віконні блоки недостатньо зберігають тепло, не дають змоги створити відповідні комфортні умови для перебування вихованців Палацу, а відповідно є небезпечними для їхнього здоров’я.
Самостійно Палац дітей та молоді не має змоги вирішити цю проблему

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Уся п’ятитисячна палацівська родина, а також батьки та гості Палацу.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

У разі реалізації проекту підвищиться енергозбереження будівлі що в свою чергу зекономить комунальні витрати закладу, та зменшить навантаження на бюджет міста по даній статті витрат.