Рівненський весільний простір Брав участь

Доданий
14.05.2018
Номер
13
Соціальний захист

Проект передбачає облаштування весільного простору для одруження всіх молодят Рівного. Для цього необхідно провести ремонт двох залів урочистих подій у Міському РАЦС.

Автор проєкту
Бюджет
510 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
проспект Миру, 14, Рівне

Опис

Опис проекту

Щороку у Рівному збільшується кількість охочих одружитися. Якщо раніше шлюби реєстрували тільки у п’ятницю і суботу, то тепер ще й у неділю. Утім, щоб встигнути усіх зареєструвати у бажаний день, використовували не тільки велику, а й малу залу РАЦСу. На жаль, сьогодні використовують тільки одну залу – велику. Через велику кількість пар проводити церемонії одруження доводиться у швидкому темпі. У «сезон весіль» церемонії реєстрації шлюбу схожі на конвеєрне виробництво, коли до зали заходить щопятнадцять хвилин нова пара. Крім того, молодята обмежені у часі і часто не можуть обрати для свого найкращого дня у житті омріяні час і дату.
Мала зала ось уже десять років, як не використовується. Після підтоплення у 2002 році ремонту тут так і не зробили. Облущені стіни, підтоплений дах, дірява підлога, старі меблі – так сьогодні виглядає одна із колись найкрасивіших зал в області. Ремонтних робіт потребує й велика зала. А відтак, якщо тут виникне аварійна ситуація, нареченим просто не буде де одружуватися.
Проект «Рівненського весільного простору» передбачає облаштування зручних та сучасних умов для одруження молодят у Рівному. Зокрема капітальним ремонтом двох залів для проведення урочистих церемоній. Один з яких буде оформлений у традиційному українському стилі, інший – у сучасному європейському.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Проект розрахований на всіх рівнян, гостей міста, які реєструють шлюб у РАЦС.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Облаштування нормального, сучасного приміщення для одруження молодих пар.
Збільшення кількості молодят.
Зручність, можливість вибору зали для одруження.
Розширення можливості обрання вільних дат і годин для реєстрації шлюбу.
Новий обряд одруження.

Фотографії