Welcome to «Єврейка» Відхилений

Доданий
31.05.2018
Номер
102
Комунальне господарство

Проект спрямований на створення нових комфортних умов відпочинку для жителів міста на занедбаній території. Проектом передбачено встановлення освітлення на території, прибирання території та благоустрій парку.

Автор проєкту
Галина
Галина Мартинюк
Бюджет
214 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вулиця Князя Володимира, Рівне

Опис

Опис проекту

Мета: зробити парк «Єврейка» доступним та приємним для відвідування.
Проблема: наявність величезної занедбаної території практично в центрі міста, що не освітлюється та є незручною для пересування. Для вирішення даної проблеми ми пропонуємо створення освітлених входів та сходів до парку, оскільки він знаходиться на пагорбі. Також потрібне встановлення ліхтарів на всій його території, оскільки вона абсолютно не освітлюється. Серйозною проблемою є неупорядковане розташування на території парку могильних плит із колишнього єврейського кладовища, що знаходилось на території «Єврейки» і було знищене в радянські часи (фото в додатку). Їх потрібно прибирати, враховуючи історичні фактори та залучаючи наявні в м.Рівному єврейські організації/спільноти.
Цей проект є першою сходинкою до вдосконалення парку, що дасть йому можливість для подальшого розвитку. Не можна допустити, аби ця велика і мальовнича територія майже в центрі нашого міста і далі перебувала в настільки занедбаному стані. Вона повинна приносити користь і задоволення жителям міста. Вдале втілення проекту стане й кроком до розвитку міста загалом.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Новостворений парк зможуть відвідувати жителі будинків, що находяться поряд з парком та інші бажаючі.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Зараз ця територія – трава та дерева, територія, яка ніким не доглядається та не є цікавою для жителів міста. У разі реалізації проекту очікуємо побачити якісну зону відпочинку, комфортну та доступну для відвідування. А саме:
1. Впорядковані освітлені доріжки.
2. Проведення обговорення з зацікавленими сторонами щодо стану та розташування в подальшому могильних плит.
3. Комфортний підйом до парку.
4. Придбаний парк.
5. Встановлені смітники.

Фотографії