Міні-футбольне поле зі штучним покриттям в мікрорайоні «Автовокзал». Брав участь

Доданий
31.05.2018
Номер
100
Спорт

Облаштування міні-футбольного поля зі штучним покриттям у мікрорайоні «Автовокзал» сприятиме якісному проведенню дозвілля людей різного віку, дозволить залучати студентів.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Сидорук
Бюджет
1 450 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Бандери Степана, 69А, Рівне

Опис

Опис проекту

Облаштування міні-футбольного поля зі штучним покриттям у мікрорайоні «Автовокзал» сприятиме якісному проведенню дозвілля людей різного віку, дозволить залучати учнів, студентів та молодь до занять аматорським та професійним футболом.
Беручи до уваги те, що мікрорайон великий, має навколо багато навчальних закладів і зовсім не має спортивної інфраструктури, облаштування даного футбольного поля дозволить направити енергію дітей та молоді в правильне та корисне русло шляхом залучення до тренувань та активного заняття спортом.
На сьогоднішній день свою енергію діти та молодь витрачають лише на руїнах недобудованого спорткомплексу, травмуючись та розкрадаючи те, що лишилося від колись перспективного будівництва.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Бенефіціарами даного проекту будуть всі мешканці мікрорайону Автовокзал, студенти СПТУ№1, МЕГУ, РВПУ ресторанного сервісу і торгівлі та інші.

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Очікується, що в рамках реалізації проекту рівняни матимуть місце, де можна безоплатно та безперешкодно займатися футболом як аматорським, так і професійним, адже в мікрорайоні зосереджена велика кількість викладачів-спортсменів, які готові безкоштовно тренувати молодь та сприяти їх професійному спортивному росту. Крім того даний проект дозволить втілити мрію багатьох дітей, батьки яких не мають фінансової можливості оплачувати дороговартісні тренування з футболу, які пропонують платні секції та футбольні школи.

Фотографії