Облаштування дитячого майданчика в парку на Ювілейному Реалізований

Доданий
11.05.2018
Номер
10
Комунальне господарство

Проект передбачає встановлення сучасного дитячого ігрового комплексу та дитячих каруселей в парку Хіміків на Ювілейному. Щоденно парк відвідують сотні діток, які змушені чекати в черзі, щоб покататися на каруcелях, частина з яких вже є зломаними. Реалізація проекту сприятиме більш змістовному активному відпочинку та повноцінному фізичному розвитку дітей.

Автор проєкту
Богдана
Богдана Полюхович
Бюджет
248 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Князя Острозького, 1, Рівне

Опис

Опис проекту

Основною метою проекту є встановлення сучасного дитячого ігрового комплексу та дитячих каруселей в парку Хіміків на Ювілейному.
Проблематика: Щоденно парк відвідують сотні діток, які змушені чекати в черзі, щоб покататися на карулелях, частина з яких вже є зломаними.
Запропоновані рішення та їх вплив на життя мешканців: Проект передбачає встановлення дитячого ігрового комплексу, дитячих каруселей (гойдалки, пісочниці та ін.), а також лавочок, смітників тощо. Оскільки, проект має бути реалізований на місці колишніх каруселей, то для його реалізації потрібно демонтувати старі елементи (залишки бетонних конструкцій) та провести підготовку грунту.

Обгрунтування бенефіціарів проекту

Діти віком від 3 до 12 років

Інформація щодо очікуваних результатів у реалізації проекту

Реалізація проекту сприятиме більш змістовному активному відпочинку та повноцінному фізичному розвитку дітей.

Фотографії