АНОНС! Відбудеться засідання Координаційного комітету

17 листопада о 12:00 год відбудеться засідання Координаційного комітету громадського бюджету Рівного

     У четвер, 17 листопада о 12:00 год відбудеться засідання Координаційного комітету громадського бюджету Рівного. Місце проведення: вул. Соборна, 12а (3-й поверх, конференц зала).

     Передбачається, що на засіданні Комітету будуть затверджені підсумки голосування за Проекти в рамках реалізації громадського бюджету Рівного.

     Довідково: Всього в 2016 році подано 45 проектів (17 великих та 28 малих). Координаційним комітетом допущено до голосування 34 проекти (14 великих та 20 малих). 

     Нагадуємо, що проголосувати можна з 5 по 13 листопада включно на сайті https://rivne.pb.org.ua/ (цілодобово) або в пунктах для голосування (у робочі дні з 09:00 до 18:00 та у вихідні – з 09:00 до 16:00 год.):
     - Виконавчий комітет Рівненської міської ради (вул.Соборна, 12а);
     - Рівненський ЦНАП (м-н Просвіти, 2);
     - ЖКП Галицьке (вул.Відінська, 40а);
     - ЖКП Західне та ЖКП Сонячне (вул.Вербова, 20);
     - ЖКП Перспективне (вул.Будівельників, 1);
     - ЖКП Покровське (вул.Євгена Гребінки, 8а).
     Голосувати за Проекти можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані або проживають на території міста Рівного, що підтверджується офіційними документами – довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання в місті.
     Для підтвердження права на голосування член територіальної громади міста Рівного пред’являє паспорт (або інший документ, що посвідчує особу), а також (при потребі) документи, що підтверджують факт проживання в Рівному (довідка про місце роботи, навчання, служби тощо).
     Одна особа може особисто проголосувати не більш як за три великі Проекти та три малі Проекти.