Все буде «Атмосфера»: управління культури і туризму звітує про фестиваль електронної музики, проведений у рамках громадського бюджету у минулому році

27 червня 2021 року на майдані Незалежності у Рівному відбувся десятий ювілейний фестиваль електронної музики "Атмосфера"

Все буде «Атмосфера»: управління культури і туризму звітує про фестиваль електронної музики, проведений у рамках громадського бюджету у минулому році

27 червня 2021 року на майдані Незалежності у Рівному відбувся десятий ювілейний фестиваль електронної музики "Атмосфера". Захід пройшов у рамках реалізації проєкту громадського бюджету Рівного. На проведення фестивалю організатори витратили 235,200 тис.грн.

На фестивалі виступили кращі українські ді-джеї, резиденти фестивалю DJ Focus, X-RAY, Micik Gonibez та молоді рівненські виконавці електронної музики, які пройшли відбіркові тури проєкту «Атмосфера».

Впродовж травня-червня відбулись відбіркові тури у РК "Catarsis". Загалом зареєструвалось 10 учасників.

24 травня, 04 червня, 10 червня, 16 червня, 22 червня з 18:00 до 20:00 год. учасники боролись за перемогу у відборах та показати свій творчий потенціал та заявили про себе не тільки як виконавці, а й як автори електронних музичних творів на головній сцені фестивалю. Кожен учасник отримав диплом учасника (подяка за участь у фестивалі).

Троє учасників вибороли перемогу виступити разом із відомими ді-джеями всієї України на одній сцені, а саме: DJ Soundpill (Роман Оленіч), DJ Future V (Віталій Котлобай), DJ Katrin Wave (Катерина Калетник).

Усі учасники проєкту отримали у подарунок брендовані кубки, дипломи, брендовані футболки та еко-сумки.

27 червня, з 16:00 до 22:00 все місто відпочивало на фестивалі. На завершення хедлайнери заходу «Пацики з Франека» просто «розірвали» публіку своїми відомими драйвовими хітами так, що відвідувачі не відпускали їх та просили гурт виступити на біс.

Організатори переконані, що це свято однозначно потрібне Рівному, та сподіваються на підтримку громади у 2022 році.



Галерея