У Рівному представили реалізовані проєкти громадського бюджету

На засіданні Координаційного комітету громадського бюджету заслухали звіти управлінь щодо реалізованих проєктів у 2020-му році (проєкти-переможці 2019 року) та за І квартал 2021 року.

На засіданні Координаційного комітету громадського бюджету заслухали звіти управлінь щодо реалізованих проєктів у 2020-му році (проєкти-переможці 2019 року) та за І квартал 2021 року.
 
У минулому році реалізовано понад 20 проєктів громадського бюджету у сферах освіти, культури, житлово-комунального господарства, охорони здоров’я тощо, окрім них – завершені три проєкти-переможці 2016 та 2017 років. Тож завдяки цьому місто отримало нові спортивні та дитячі майданчики, відпочинкові зони, благоустрій прибудинкових територій.
 
Особливої уваги заслуговує такий соціальний проєкт як «Дитяча кімната сенсомоторної стимуляції в логопедичній студії «Klein» з отримання комплексної допомоги діткам з особливими освітніми потребами.
 
Успішно працює інсультний центр на базі Рівненської центральної міської лікарні. З початку роботи у центрі вже врятовано понад 600 людей!
 
Свої зусилля на порятунок людей скеровує й центр навчання домедичної допомоги. Також коштом громадського бюджету у Рівному встановлені й автоматичні зовнішні дефібрилятори.
 
У цьому ж році реалізовується 19 проєктів-переможців громадського бюджету 2020-го року.
 
Під час засідання членами Комітету піднімалося питання доступності до реалізованих проєктів, відповідальності управлінь на якісне виконання робіт, своєчасність тощо.
 
Комітет спрямовуватиме свої зусилля на розвиток і удосконалення процесу громадського бюджету у Рівному. Тож наразі зібрані та опрацьовуються пропозиції змін до Положення про громадський бюджет.
 
Закликаємо мешканців нашої територіальної громади бути активними. Подавайте свої проєкти до 29 травня.
Ті з них, які підтримає громада, будуть реалізовані вже у наступному році. Більше інформації – на платформі rivne.pb.org.ua.

Галерея