Громадський бюджет 2018 року: старт, зміни та перспективи

11 квітня відбудеться публічне обговорення на тему: «Громадський бюджет 2018 року: старт, зміни та реалізація»

У середу, 11 квітня, об 11:00 у приміщенні Інформаційно-освітнього простору InfoHub (м. Рівне, вул. Словацького, 3а) відбудеться публічне обговорення на тему: «Громадський бюджет 2018 року: старт, зміни та реалізація».

Під час заходу буде обговорено старт та умови подачі проектів на Громадський бюджет у 2018 році, а також особливості внесених змін до Положення «Про громадський бюджет міста Рівне» - основного документу, що визначає процес взаємодії Рівненської міської ради та мешканців міста щодо їх включення до прийняття рішень щодо розподілу частини бюджету міста Рівного та залучення до участі у бюджетному процесі (ознайомитися з Положенням можна за посиланням - https://rivne.pb.org.ua/help/base).

Окрім цього, передбачається, що разом з представниками міських управлінь буде визначено ефективні підходи до якісної реалізації громадських проектів.

До участі запрошуються депутати Рівненської міської ради, представники виконавчих органів Рівнеради, автори проектів, громадські активісти та мешканці міста.

Вдосконалення політик щодо реалізації громадського бюджету в Рівному відбувалося за сприяння NGO Centre UA, яка запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою у форматі публічних консультацій із заінтересованими сторонами.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефонами:
063 617 96 93, Андрій Токарський
093 567 89 38, Irina Stasiuk Babchuk