Громадські активісти та чиновники радились як впроваджуватимуть громадський бюджет в Рівному

Відбулася нарада громадських активістів з начальниками управлінь Рівненської міської ради щодо впровадження громадського бюджету в Рівному.

     Відбулася нарада за участю секретаря Рівнеради Сергія Паладійчука, громадських активістів та начальників управлінь Рівненської міської щодо впровадження громадського бюджету в місті Рівному. Головною метою заходу було налагодження співпраці між потенційними авторами проектів (представниками громадськості) з виконавчими органами влади на всіх етапах реалізації громадського бюджету в Рівному - від розробки проекту до його реалізації. 

     Громадські експерти Андрій Токарський та Ірина Бабчук обмінялись думками та досвідом з керівниками структурних підрозділів Рівненської міської ради стосовно написання проектів, проведення їх експертної оцінки та шляхів реалізації.

     Нагадуємо, що з 15 вересня розпочнеться процес подачі проектів на фінансування в рамках реалізації громадського бюджету в м.Рівному. Подавати проекти й голосувати за них можна буде як особисто, так і за допомогою електронної системи "Громадський проект", що вже розпочала функціонувати в рамках співпраці Рівненської міськради та Інституту бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД), який запропонував для Рівного відповідні електронні інструменти.