Запрошуємо на публічну консультацію

14 лютого об 11:00, в приміщенні «InfoHub» відбудеться публічна консультація щодо внесення змін до Положення про громадський бюджет

У середу, 14 лютого об 11:00, в приміщенні інформаційно-освітнього простору «InfoHub» (м. Рівне, вул. Словацького, 3а) відбудеться публічна консультація щодо внесення змін до Положення «Про громадський бюджет у місті Рівне».


Через невідповідність окремих статей сучасним вимогам формуванню та реалізації бюджету участі 17 проектів-переможців 2016 року досі не отримали фінансування на втілення змін у сферах житлово-комунального господарства та благоустрою міста. Представники громадської організації “Центр UA” спільно з місцевою владою, авторами проектів, активістами та журналістами обговорять проблеми реалізації громадського бюджету, варіанти вдосконалення документу і перспективи затвердження змін до Положення про громадський бюджет у Рівному.

Захід відкритий для всіх зацікавлених сторін.

ГО “Центр UA” запроваджує практику вирішення місцевих проблем шляхом пошуку оптимальних рішень спільно з громадою. Проведення публічних консультацій з залученням представників різних заінтересованих сторін дозволить місцевій владі розробляти та ухвалювати більш якісні рішення, які будуть зрозумілими і тому підтриманими громадою.

 

За додатковою інформацією:
 Ірина Стасюк, регіональна координаторка ГО "Центр UA" в Рівненській області
 тел. (093) 56 78 938,
 babchuk.irina@gmail.com

З діючим Положенням «Про громадський бюджет у місті Рівному» можна ознайомитися за посиланням - https://rivne.pb.org.ua/help/base 

 

Публічна консультація відбувається в рамках проекту “Програма сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст діяльності в рамках проекту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.