З 5-го по 13-те листопада рівняни мають можливість проголосувати за Проекти громадського бюджету Рівного

З 5-го по 13-те листопада триватиме голосування за Проекти громадського бюджету Рівного, допущені Координаційним комітетом до голосування.

     З 5-го по 13-те листопада триватиме голосування за Проекти громадського бюджету Рівного, допущені Координаційним комітетом до голосування.
     Нагадуємо, що громадський бюджет – це частина бюджету міста Рівного, з якого здійснюється фінансування визначених Рівнянами заходів, виконання робіт та надання послуг відповідно до оформлених проектів, які стали переможцями голосування.
     Проголосувати можна з 5 по 13 листопада включно на сайті https://rivne.pb.org.ua/ (цілодобово) або в пунктах для голосування (у робочі дні з 09:00 до 18:00 та у вихідні – з 09:00 до 16:00 год.):
     - Виконавчий комітет Рівненської міської ради (вул.Соборна, 12а);
     - Рівненський ЦНАП (м-н Просвіти, 2);
     - ЖКП Галицьке (вул.Відінська, 40а);
     - ЖКП Західне та ЖКП Сонячне (вул.Вербова, 20);
     - ЖКП Перспективне (вул.Будівельників, 1);
     - ЖКП Покровське (вул.Євгена Гребінки, 8а).
     Голосувати за Проекти можуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані або проживають на території міста Рівного, що підтверджується офіційними документами – довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання в місті.
     Для підтвердження права на голосування член територіальної громади міста Рівного пред’являє паспорт (або інший документ, що посвідчує особу), а також (при потребі) документи, що підтверджують факт проживання в Рівному (довідка про місце роботи, навчання, служби тощо).
     Одна особа може особисто проголосувати не більш як за три великі Проекти та три малі Проекти.
     Не будьте байдужими! Тільки від Вас залежить які саме проекти будуть втілені в життя!!!