У Рівному відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль хореографічного мистецтва

28-30 квітня в нашому місті відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль хореографічного мистецтва "ART soul RIVNE 2017"

    28-30 квітня в нашому місті відбувся Всеукраїнський конкурс-фестиваль хореографічного мистецтва з історичною складовою до міжнародного дня танцю "ART soul RIVNE 2017" в рамках реалізації проекту Громадського бюджету міста Рівного.
     Загальна кількість учасників фестивалю складала близько 1500 чоловік, які продемонстрували біля 200 чудових хореографічних номерів високого рівня. Колективи завітали з Києва, Одеси, Чернігова, Сум, Львова, Хмельницького, Білої Церкви, Івано-Франківська, Коломиї, Харкова та інших міст України.
     Учасники фестивалю взяли участь в чотирьох майстер-класах від провідних танцівників та хореографів України. Конкурсанти отримали неймовірні емоції від історичної складової фестивалю, відвідавши наше нічне Рівне, побувавши в неймовірному Рівненському Зоопарку та ознайомилися з історичною частиною міста! І безпосередньо конкурсний день приніс багато вражень та конструктивних побажань від шановного журі. Маштабний Гала-концерт за участі переможців та кращих колективів Рівного - господарів фестивалю - приніс величезне задоволення переповненій залі глядачів та масу позитиву телеглядачам усієї Рівненської області та України, завдяки телевізійній трансляції на телеканалі "Рівне-1" та через мережу Інтернет.

     28 квітня розпочався конкурс майстер-класом від Тетяни Островерх. Учасники фестивалю та рівняни мали змогу стати частинкою показового шоу - майстер-класу - за участю професійних танцівників. Під час Гранд-проект "Танцювальний БУМ" було продемонстровано уривок поетично-хореографічної вистави Лялькар та шоу за участі відомих рівнян. І після закінчення - "Нічна екскурсія містом".

    29 квітня протягом дня відбувалася конкурсна програма та показові виступи рівненських колективів.
    З 10:00 години - конкурс 1, 2 та 3 категорії. Нагородження найменших пам'ятними призами та кубками.
    З 12:00 до 16:00 на сцені міського палацу були організовані виступи господарів фестивалю.
    Паралельно в танцювальних залах проходили майстер-класи Тетяни Чакави, Петра Наку та Ілони Федорко, на яких конкурсанти отримали неймовірні емоції та дорогоцінні знання.
    З 16:00 до 21.00 тривала конкурсна програма 4,5 категорії. Найбільша кількість конкурсантів була заявлена та відібрана саме в цих вікових категоріях.

    30 квітня з 10:00 Рівненський зоопарк відчинив двері для учасників фестивалю, а з 13:30 з майдану Незалежності розпочалась екскурсія історичною частиною міста.
     На майдані Незалежності з 16:00 розпочалися виступи господарів фестивалю та професійних вокалістів.
     О 18:00 розпочався заключний Гала-концерт, нагородження переможців та дипломантів, кращих колективів країни та господарів фестивалю, пряму трансляцію якого було показано на м-ні Незалежності та в ефірі телеканалу Рівне-1.
     О 21:00, відбулося офіційне закриття.
     Неймовірні враження та багато позитиву одержали всі учасники конкурсу, глядачі та телеглядачі "Всеукраїнського конкурсу-фестивалю хореографічного мистецтва з історичною складовою до міжнародного дня танцю "ART soul RIVNE 2017", що відбувся в рамках реалізації проекту-переможця Громадського бюджету Рівного.