Триває збір пропозицій кандидатур до складу Координаційного комітету

Закликаємо громадські організації міста запропонувати свої кандидатури для можливого їх включення до складу Координаційного комітету.

     Місто Рівне у числі перших міст України розпочинає реалізацію масштабного проекту з впровадження «Громадського бюджету».

     Головна перевага такого способу розподілу бюджетних коштів – це безпосередня участь членів територіальної громади міста у формуванні переліку заходів, робіт, послуг, які фінансуватимуться зі скарбниці міста.

     Кожен мешканець міста зможе стати ініціатором і розробником окремого проекту і за допомогою коштів із міського бюджету втілити свій задум у життя!

     На першому етапі впровадження «Громадського бюджету» ми закликаємо депутатські фракції, представників громадських організацій міста, органів самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, батьківських комітетів не залишатися осторонь та запропонувати свої кандидатури до складу Координаційного комітету «Громадського бюджету».

     Саме цей колегіальний консультативний орган координуватиме процес функціонування «Громадського бюджету» і відповідатиме за відбір кращих проектів, які потім будуть профінансовані з міського бюджету.

     Збір пропозицій щодо можливих кандидатур на участь у цьому Координаційному комітеті проводиться до 12 вересня 2016 року.

     Пропозиції щодо кандидатур потрібно подавати письмово у каб.№106 у приміщенні виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: м.Рівне, вул.Соборна, 12а або на електронну пошту poluhovich@ukr.net (контактна особа Микола Полюхович).