Навчання з підготовки проектів Громадського бюджету

14 - 15 вересня 2016 р. в Рівному відбудуться інформаційний та навчальний семінари з підготовки проектів Громадського бюджету.

     14 вересня 2016 року о 14.00 в приміщенні InfoHUB (м.Рівне, вул.Словацького,3а) Інститут Регіонального Розвитку проводить інформаційний семінар «Участь громадян у бюджетному процесі м.Рівне» та 15 вересня 2016 року о 10.00 в приміщенні InfoHUB (м.Рівне, вул.Словацького,3а) навчальний семінар з написання, підготовки та просування проектів на виконання Громадського бюджету міста Рівне, в рамках реалізації проекту USAID «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» (що виконується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень).

     Подавати проекти, щоб отримати фінансування на них з міського бюджету, можна буде як в онлайн-режимі (https://rivne.pb.org.ua/ ), так і оф-лайн, заповнивши заявку в паперовому вигляді.

     Довідка
     Громадський бюджет (бюджет участі) – це частина бюджету міста, з якого здійснюється фінансування визначених безпосередньо членами територіальної громади заходів, виконання робіт та надання послуг, відповідно до оформлених проектних пропозицій, які стали переможцями конкурсу.